literaire avond met André Platteel, Tobias Wals, e.a.

LEITMOTIV - DE SCHRIJVER EN ZIJN BOEK

15 maart 2018

20:00–22:00
In Leitmotiv - de schrijver en zijn boek, een serie interviews met beginnende en gevorderde schrijvers, gaat het niet in eerste instantie om het resultaat: het boek dat in de winkels ligt, maar om het boek dat de schrijver (soms lang) met zich meedraagt. Een boek in wording, is dat een last, een uitdaging, een vriend? Wat is de innerlijke drijfveer van de schrijver? En hoe wordt hiermee door verschillende schrijvers omgegaan? Elke keer worden twee schrijvers over deze thema’s aan de tand gevoeld.

Op 15 maart zijn André Platteel en Tobias Wals aan de beurt.

Net veertien is de tweede roman van André Platteel. Het is een coming of age boek over twee broers Jonathan en Stefan die opgroeien in een volkswijk. Wat beide broers bindt, is het verlangen om te leven, voorbij de eindigheid. André Platteel wordt geïnterviewd door uitgever Lex Jansen (Uitgeverij Magonia).

Kiev op de bodem van een glas is de eerste verhalenbundel van Tobias Wals. Het zijn verhalen die Wals schreef tijdens zijn verblijf in Oekraïne. Hij zingt ook met gitaarbegeleiding enkele liederen. Tobias Wals wordt geïnterviewd door schrijver Bert Bakker.


zaal open 19:30 | aanvang 20:00 | eindtijd 22:00, vervolgens borrel
toegang 6 euro | korting voor Vrienden van Huis De Pinto
reserveren via contact@huisdepinto.nl